You are using an old browser that doesn't support all the features necessary to view this website correctly. Please consider upgrading your browser.
We recommend the latest version of Google Chrome .

The Group

we zijn overal - kijkt u maar eens goed

we zijn overal - kijkt u maar eens goed

Kijk goed om u heen Of het nu thuis is, op het werk of in het spel, u bent altijd dicht in de buurt van een product van Decorative Panels.

De Decorative Panels-groep dateert al van 1907, toen het familiebedrijf nog bestond uit lokale meubelmakers. Vandaag de dag is Decorative Panels nu Europa's’s leider in de aanlevering van decoratieve plaatmaterialen, paneelcomponenten en platpakketmeubilair.

De groep is nog steeds in privé-eigendom en combineert drie divisies, Decorative Panels Lamination, Decorative Panels Components en Decorative Panels Furniture. Deze verticaal geïntegreerde bedrijven leveren aan de meest prominente namen in de meubel- en aanverwante industriesector, variërend van fabrikanten tot aan detailhandelaren.

De Decorative Panels-groep investeert continu in infrastructuur, technologie en mensen. Met de recente toevoeging van een nieuwe componentproductiefaciliteit van £10 miljoen heeft de groep meer dan 53.400 m2 productieve ruimte.

Aangezien we ISO 9001 geaccrediteerd­­:2008 zijn, is kwaliteit bij Decorative Panels Holdings nooit onderwerp van discussie geweest. Total Quality Management (TQM) wordt in het hele bedrijf gebruikt, met een geïntegreerde filosofie van continue verbetering die de hele toeleveringsketen omspant, om aan de klanttevredenheid tegemoet te komen en deze zelfs te vergroten.