You are using an old browser that doesn't support all the features necessary to view this website correctly. Please consider upgrading your browser.
We recommend the latest version of Google Chrome .

design

ontwerp

ontwerp

Het bijeenbrengen van getalenteerde individuen, de laatste technologieën en een omgeving die creativiteit voedt is de formule voor het voortdurende succes van Decorative Panels.

Het ontwerpteam van de groep is altijd gespitst geweest op het ontwerpen en selecteren van producten die aangepast kunnen worden aan de verschillende behoeften van de klanten van vandaag. Een oog houden op wereldwijde trends zorgt er voor dat producten van Decorative Panels, vanaf oppervlaktebedekkingen tot meubilairreeksen, aan de kwaliteit en stijl voldoen die door hun klanten voor de detailhandelmarkt wordt vereist.

Het ontwerpteam is trots dat het de kennis en het begrip heeft om dingen niet alleen plezierig voor het oog te maken maar ook om praktische oplossingen te leveren om aan klantvereisten te voldoen.

Het genereren van een fris en opwindend productontwerp, het specificeren welke processen er zijn vereist, het voorstellen van eenvoudiger oplossingen voor meubilairassemblage of het aanbevelen van verschillende substraten of oppervlakteafwerkingen – het is allemaal onderdeel van het serviceaanbod van de ontwerpafdeling.  

De ontwerpafdeling van Decorative Panels biedt een complete en volledige service voor de gehele reeks aan markten waaraan die de groep levert.

0